Glittertattoo’s

glittertattoo dubbel

Glitter tattoo

 

Glittertattoo’s worden gezet met huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters of tijdelijke tattoo lak.

De glittertattoo’s blijven bij goede zorgen enkele dagen zitten, dit verschilt per huid, een vettere huid zal sneller de glittertattoo verliezen.

Glittertattoo’s zijn super mooi en het grote voordeel van een glittertattoo is dat ze enkele dagen kunnen blijven zitten. De tattoo zetten we op de huid met een huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters, die zelfs wanneer ze in aanraking komen met de ogen, geen kwaad kunnen!

Met de tattoo’s hebben we de mogelijkheid helemaal in te spelen op een thema of zelfs een speciaal logo te gebruiken, daar wij zelf de sjablonen ontwerpen en printen! Een Frozen feest of juist Minion, speciaal voor jongens of meisjes of juist een breed pakket aan verschillende sjablonen is mogelijk!

Ook leuk in deze tijd zijn de vlinder sjablonen!!

Glittertattoos zijn geschikt voor jongens en meisjes van elke leeftijd ( vaak willen de ouders er ook één!)

 

Je kunt met de glittertattoo douchen, echter niet over de tattoo wrijven met een handdoek.
Er kan niet mee worden gezwommen, smeer geen bodylotion of andere vooral vette producten op uw glittertattoo, dit zorgt er namelijk voor dat de lijm loslaat van de huid

 

Per uur kan Schmink en Glitter ongeveer 15 glitter tattoo’s zetten.

 

Wil je de resten van de tattoo uiteindelijk verwijderen, gebruik dan een vet product zoals babyolie

 

Zoekt u materialen om zelf de leukste tattoo’s te zetten neem dan eens een kijkje in onze webshop! En lees hier onze uitleg over hoe je zelf de allermooiste tattoo’s zet!

 

Voor vragen en/of boekingen kunt u contact opnemen via de contactpagina