Glittertattoo vragen

glittertattoos

Vragen en antwoorden Glittertattoo

Wat is er nodig voor het maken van een glittertattoo?

1.   Huidvriendelijke huidlijm welke speciaal bedoeld is voor het zetten van glittertattoos. (Gebruik geen andere lijm!!)
2.   Cosmetische glitters, deze zijn speciaal voor gebruik op de huid en irriteren niet in de ogen, in elke gewenste kleur                verkrijgbaar op deze pagina
3.  Glittertattoo sjablonen welke bedoelt zijn voor gebruik op de huid. De sjablonen zijn niet vereist. U kunt zelf de mooiste     creaties maken d.m.v. freehand tattoo pen.
4. Kwastjes of penselen voor het netjes aanbrengen van de glitter en het verwijderen van de overtollige glitters die niet aan de   huidlijm zijn blijven hangen.

PAS OP: voor de setje verkrijgbaar bij goedkope niet gespecialiseerde winkels zoals ACTION, deze glitters en lijm irriteren vaak de gevoelige huid!

Kun je een sjabloon meerdere malen gebruiken?

* In principe is de sjabloon voor éénmalig gebruik bestemd. Sjablonen zonder losse details kunnen wel vaker gebruikt worden, echter als je het vaker gebruikt merk je dat de lijm onder het sjabloon gaat lopen.

Is de Glittertattoo geschikt voor alle huidtypes?

* De lijm is huidvriendelijk en bevat dus geen ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid, ook voldoet de lijm aan alle gestelde wettelijke eisen. Bij mensen met een vet huidtype zal de Glittertattoo echter minder lang blijven zitten. Tot op heden hebben we nog geen mensen met allergische reacties gehad, maar mocht dit toch onverhoopt optreden, moet u de Glittertattoo direct met Olie of een vette crème verwijderen.

Wat is de reden dat de lijm transparant moet worden voordat ik de glitters erop doe?

* Wanneer u de glitters erop doet wanneer de lijm nog wit is zal de lijm aan uw kwast gaan zitten.
Kan ik per Glittertattoo meerdere kleuren gebruiken?

* Ja dit is zeker mogelijk, wij raden wel aan om aan de onderkant van de tattoo te beginnen omdat glitters die naar beneden vallen ook in de lijm blijven vastzitten.

Hoe lang blijft een Glittertattoo gemiddeld zitten?

*De Glittertattoo blijft ongeveer 5 dagen zitten, soms langer en soms korter. Dit is afhankelijk van de plaats van de tattoo (op je hand gaat het er sneller af), het huidtype en de verzorging.

Hoe kan het dat bij mij de Glittertattoo er al binnen een dag af is of minder mooi wordt?

* Er kunnen meerdere oorzaken voor zijn
De huid is vuil en/of vet en niet goed schoongemaakt met alcohol, voorafgaand aan het maken van de Glittertattoo.
Er is een alcohol of olie houdende (vette) crème of lotion in de buurt van de Glittertattoo gebruikt. (Denk aan bijvoorbeeld zonnebrandcrème of bodylotion)
De Glittertattoo zit op een plek waar uw kleding overheen schuurt.
Uw huidtype houd de huidlijm niet goed vast waardoor deze snel is losgelaten
Kan ik gewoon douchen, in bad of zwemmen met een Glittertattoo?

* Ja, over het algemeen blijft de glittertattoo zitten na het douchen of baden, echter bij langdurig zwemmen zal de tattoo snel verdwijnen, hij word poreus van het water en zal bij aanraking snel los raken

Hoe verwijder ik de Glittertattoo van mijn huid?

* De Glittertattoo is makkelijk te verwijderen met (olijf)olie of een vette crème. Ook kunt u een alcoholhoudende lotion gebruiken. Smeer de substantie op de Glittertattoo en laat dit even inwerken. Na een aantal minuten kunt u de tattoo met een doekje verwijderen

Kan ik ook “kerst” of “hobby” glitters gebruiken voor de Glittertattoo?

* Nee, in deze glitters zit glas of metaal verwerkt en zijn derhalve niet veilig op het lichaam! Onze cosmetische glitters zijn veilig voor de huid en de ogen en kunnen ook worden gebruikt voor nagels of het verfraaien van uw schminkwerk!

Als ik zelf een ontwerp heb of een logo van mijn bedrijf als sjabloon wil hebben, kan dat worden gemaakt?

* Ja natuurlijk. Van de meeste afbeeldingen of logo`s is het mogelijk een sjabloon te maken. Zie daarvoor deze pagina!!