Airbrush tatoeages

Wil jij ook een super coole airbrush tattoeage?

Pijn is niet zo fijn en dat kan met een airbrush tattoo. Een naam op je huid is nu ook geen probleem meer en blijft wel 2 tot 7 dagen op je huid aanwezig en hij lijkt gewoon echt. Maar de tattoo verdwijnt uiteindelijk vanzelf.

Wat is er gaver dan op een evenement zoals een bedrijfsfeest, markt, braderie. opening of een ander feestje een gave tatoeage te laten zetten en er in de dagen erna nog van te genieten! Wij zijn op een druk evenement of feest altijd een druk bezochte attractie, zeker omdat het in de dagen erna nog geshowd kan worden.

We gebruiken voor de airbrush tatoeages de beste materialen en we maken de sjablonen veelal zelf. We hebben al veel verschillende airbrush sjablonen maar deze kunnen, op verzoek, op uw smaak of thema aanpassen. Ook is er keuze uit alleen zwarte airbrush tattoo’s of met kleur.

 

Behoud van uw tatoeage!

Een airbrush tattoo mag nat worden, je kunt er gewoon mee douchen maar hij zal sneller verdwijnen wanneer je er uren mee gaat zwemmen of in bad gaat liggen (vooral met badschuim). Ga na het douchen niet met de handdoek wrijven maar deppen en eventueel wat talkpoeder (of bloem) erop doen na het  afdrogen.

Vermijd oliehoudende producten zoals crème en vette zonnebrand crème op uw tattoo.

Helaas kunnen wij geen garanties geven over het behoud van een tattoo. Bij de een zit de tatoeage er na een week nog prachtig op en bij een ander al na een dag niet meer. Dit is afhankelijk van het huidtype en van de plaatsing van de tatoeage. Ook blijft de tattoo bij kinderen vaak langer zitten dan bij volwassenen.

 

Verwijderen:

Is uw tattoo zo beschadigd dat u hem liever verwijderd dan raden wij babyolie of eventueel olijfolie aan. De tatoeage goed insmeren met olie, een paar minuten in laten trekken, de airbrush tatoeage dan al wrijvend verwijderen met een doekje of washandje.

Wij je jouw evenement helemaal onvergetelijk maken? Boeken ons dan snel? Neem snel contact met ons op!! Wij reageren meestal dezelfde dag nog.