ZELF GLITTER TATTOO’S ZETTEN

glittertattoo dubbel

ZELF GLITTER TATTOO’S ZETTEN

Glitter tattoo’s kan je heel makkelijk zelf zetten. Op deze pagina vertellen we je makkelijk stap voor stap hoe jij zelf de mooiste glitter tattoo’s kunt zetten!

Alle benodigde materialen verkopen wij op onze site!

Tip: Sjablonen zijn in principe voor eenmalig gebruik, maar als je er voorzichtig mee bent kan je sommige best meerdere keren gebruiken.

Zelf mooie glitter tattoo’s zetten

Wat heb je allemaal nodig?

Glitter tattoo zetten: hoe werkt het?

 1. Plaats de tattoo op een plek met zo min mogelijk haar, dan word hij strakker en heb je minder last van het verwijderen van het sjabloon
 2. Maak de huid schoon met bv alcohol. Vet, zoals van zonnebrandcrème, zorgt ervoor dat de lijm veel slechter blijft zitten
 3. Pak het sjabloon
 4. Verwijder de witte achterkant(papier) van het glittersjabloon.
 5. Plaats het sjabloon op de huid en druk het goed vlak aan.
 6. Verwijder de doorzichtige folie (bovenste laag) van het sjabloon.
 7. Smeer de open vlakken van het sjabloon helemaal in met huidlijm.
 8. Verwijderd het sjabloon. (wachten tot de lijm droog is kan leiden tot beschadiging van de aangebrachte lijmlaag)
 9. Wacht totdat de huidlijm is opgedroogd, de lijm word transparant maar plakt nog steeds, op deze manier komt er geen lijm aan je penseel
 10. Breng de glitters aan met een spuitflesjes of een penseeltje, gebruik meerdere kleuren voor een mooiere glittertattoo.
 11. Druk nog even de glitters goed aan,verwijder de loszittende glitters daarna met een waaierpenseel.

KLAAR!!

Let op: Niet gebruiken bij de ogen

Zet de tattoo nooit te dicht bij de ogen! De huid rondom de ogen is erg dun en gevoelig, de huidlijm kan gaan irriteren.

De glitters verkocht op deze site zijn cosmetische glitters! Deze zijn niet schadelijk voor de ogen en kunnen ook gebruikt worden om je schminkwerk te verrijken!

TIP: Vul het sjabloon van onder naar boven om te voorkomen dat de glitters omlaag vallen op de lijm waar je eigenlijk een andere kleur had willen hebben.